BADKAMER

Een prachtige badkamer van A tot Z

Van son installaties

UW BADKAMER VERBOUWEN IN VIANEN (UTRECHT) MET VAKMANSCHAP

Bij Van Son Installaties zijn we badkamerspecialist. We weten dan ook precies wat de trends van nu zijn als het aankomt op badkamers en toiletten, en zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden en uw wensen. Een badkamer op maat, dat regelen wij. Of het daarbij gaat om een nieuwe badkamer inclusief montage, of u ons vraagt om uw badkamer renovatie te realiseren. Bel ons eens op, en we leggen u met plezier meer uit over onze werkwijze. Al 100% zeker dat wij uw partij zijn? Daar zijn we alleen maar blij mee! Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan en onze installateur komt bij u langs in de regio Utrecht, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en De Meern.

VAN ONTWERP EN DEMONTAGE TOT HET AFKITTEN

EEN BADKAMER RENOVATIE IN UTRECHT TOT IN DE PUNTJES

Een nieuwe badkamer aanleggen in regio Vianen (Utrecht) vereist andere expertise dan een badkamer renoveren of verbouwen. Lucky for you heeft ons enthousiaste team beide soorten kennis in huis. Met experts op het gebied van design, verwarming, loodgieterswerk en bouwkunde weten we dan ook van wanten met uw nieuwbouw badkamer. Vragen als ‘wat kost een nieuwe badkamer’ en andere belangrijke informatie bespreken we graag met u op onderstaande pagina.

Van son installaties

BADKAMER RENOVATIE IN UTRECHT, VIANEN, NIEUWEGEIN, IJSSELSTEIN EN DE MEERN

U heeft een badkamer, maar bent er niet helemaal tevreden over. Wellicht bent u op zoek naar een toiletrenovatie, een ander badmeubel of een complete badkamer renovatie. Voor iedere badkamerklus, klein of groot, staan we klaar. Een badkamer renoveren of verbouwen in regio Utrecht, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en De Meern: het is allemaal mogelijk. Wij zijn eigenlijk vooral benieuwd naar uw wensen. Laat van u horen, en vul gerust vrijblijvend een offerteaanvraag in om ons wat beter te leren kennen. We denken met u mee, en komen zo samen met u tot het mooiste eindresultaat.

WAT KOST EEN BADKAMER VERBOUWEN OF RENOVEREN?

We begrijpen bij Van Son Installaties dat kosten een grote rol spelen in de mogelijkheden voor uw nieuwe badkamer of badkamer renovatie in Vianen (Utrecht) e.o.. Daarom zijn we graag transparant en vertellen we u met plezier wat u kunt verwachten. Alles wat u moet weten staat dan ook op onderstaande pagina.