Onze showroom

Uitzoeken, ontwerpen, creëren, relaxen

creëer en inspireer in de

De showroom van Van son installaties

Bij Van Son Installaties zijn we badkamerspecialist. We weten dan ook precies wat de trends van nu zijn als het aankomt op badkamers en toiletten, en zijn altijd nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden en uw wensen. Een badkamer op maat, dat regelen wij. Of het daarbij gaat om een nieuwe badkamer inclusief montage, of u ons vraagt om uw badkamer renovatie te realiseren.

Van son installaties

Badkamer showroom

Van son installaties

De one-stop-shop voor sanitair

Wanneer je denkt aan jouw droombadkamer of toilet? Zie je dan een moderne, klassieke, landelijke of een industriële ruimte voor je? Ben je daar al over uit of kunnen onze adviseurs je daar nog bij helpen? Bij Van son installaties zijn we namelijk een echte one-stop-shop dus we helpen je helemaal van ontwerp tot het plaatsen van de tegels, het bad, inloopdouche of wastafel en natuurlijk ruimten we nog op en kitten we alles nog netjes af.

Stap 1

3d Ontwerp

Laten we bij het begin beginnen. Het ontwerp van jouw droom-badkamer. Na een stijlbepaling zullen onze specialisten zullen u helpen bij het ontwerpen van een mooie 3D visualisatie om een goed beeld te geven van hoe jouw badkamer eruit komt te zien. 

Stap 2

uitkiezen

Eenmaal een eerste ontwerp geschetst dan wordt het tijd om in onze showroom jouw artikelen uit te komen kiezen.

In de 3D visualisatie houden we namelijk altijd wat ruimte voor kleine aanpassingen om het helemaal eigen te maken. 

Stap 3

Installatie

De dag is eindelijk daar! Het bouwen van jouw droombadkamer. Nu snappen wij natuurlijk dat er soms eerst een oude badkamer nog gedemonteerd moet worden dus daar zullen we eerst bij helpen.

Eenmaal klaar met de demontage dan zullen wij alles eraan doen om jouw badkamer zo snel en perfect te plaatsen.

Stap 4

Nazorg

We ruimen na de installatie natuurlijk alles netjes op en zorgen dat alles perfect is afgewerkt.

Mocht u na het installatie nog iets vinden waar u niet tevreden mee bent? Dan mag u altijd even contact opnemen en komen wij het oplossen!

Bezoek onze showroom binnen

ONZE OPENINGSTIJDEN

Meer weten?

Een offerte aanvragen of heeft u nog vragen? We horen graag van u via onderstaand formulier of onze contactgegevens.