TOILET VERBOUWEN

Een nieuw toilet of een renovatie

Van son installaties

TOILET RENOVEREN IN REGIO UTRECHT: WE HELPEN U GRAAG

Een volledig nieuw toilet installeren omvat verschillende werkzaamheden: betegelen, stucwerk, aansluiten van de afvoer en riolering en het plaatsen van het toilet zelf. Als u bij ons aanklopt voor het installeren van een compleet nieuw toilet zorgen we ervoor dat alles tot in de details wordt verzorgd, van plafond tot vloer tot alles wat zich achter de wanden bevindt. Extra fijn dus, dat u de installatie van uw nieuwe toilet volledig aan een partij kunt overlaten. Zo heeft u altijd een vast contactpersoon, staan de neuzen dezelfde kant op en weet u waar u aan toe bent.

VAN ONTWERP EN DEMONTAGE TOT HET AFKITTEN

EEN VAKKUNDIGE TOILETRENOVATIE IN VIANEN (UTRECHT)

Wat het betekent om een badkamerspecialist in regio Vianen (Utrecht) te zijn? Allround kennis en kunde op het gebied van zowel badkamers als toiletten. En daarmee bedoelen we ook echt alles: van leiding tot tegelwerk; we zorgen voor de looks en werking van uw nieuwe badkamer. Een nieuwe badkamer in regio Vianen (Utrecht) plaatsen is dan ook een klus waar we enorm blij van worden. Daarmee kunnen we namelijk onze expertise goed laten zien. We helpen u met het ontwerp en advies over sanitairmerken en interieur, maar verzorgen ook de technische kant met onze installateur en loodgieter. Zij plaatsen de badkamer en/of het toilet en zorgen ervoor dat ook de afvoer, riolering, water- en gasleidingen hun werk goed doen en vooral ook blijven doen.

Van son installaties

UW TOILET VERBOUWEN MET VAN SON INSTALLATIES

Een nieuwe look voor het toilet kan het geheel een totaal andere uitstraling geven. Wellicht is uw huidige toilet al een wat ouder model, of heeft u inmiddels uw interieur aangepast en wilt u uw toiletruimte hierop aan laten sluiten. Dat snappen we maar al te goed! Daarom bieden we met plezier een luisterend oor, en zijn we vooral benieuwd naar uw wensen voor het toilet. Heeft u bijvoorbeeld behoefte aan een aparte wastafel binnen de toiletruimte, bent u op zoek naar een hangend of staand toilet? Deze vragen beantwoorden we graag samen met u, of horen we graag van u als u al weet wat u precies zoekt. Weet u dat nog niet helemaal? Dan bieden onze specialisten graag advies over de mogelijkheden, stijlen en nieuwste technieken.

KOSTEN TOILET VERBOUWING OF NIEUW TOILET: WE VERTELLEN U MEER

We begrijpen dat u voor uw wensen graag een indicatie wilt van de kosten van uw nieuwe toilet. En die kunnen wij u geven! We horen graag wat u precies wenst, of kunnen u uiteraard adviseren als u hier nog niet zeker van bent. Op basis van uw wensen en voorkeuren kunnen wij u een exacte offerte sturen met daarin de precieze kosten. Wel zo makkelijk en transparant! Meer weten over hoe dat in elkaar steekt? 

Mogen wij voor u uw nieuwe toiletruimte of toilet installeren? Dat doen we maar al te graag! Benader onze installateur voor een deskundige installatie in de regio Utrecht, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en De Meern.