Toilet renovatie

Laat uw toilet professioneel renoveren door Van Son Installaties
ContactWC opknappen

Toilet renovatie

Een toilet renovatie laat u natuurlijk het best uitvoeren door een ervaren onderneming. U wilt immers zeker zijn van een professionele wc renovatie met een eindresultaat naar wens. U verwacht een hoge kwaliteit en een complete service. Bij Van Son Installaties vinden wij dit vanzelfsprekend. Wanneer u bij ons komt voor een professionele renovatie van uw toilet, dan zorgen wij voor een vakkundige, snelle en betaalbare renovatie binnen een zeer complete dienstverlening. Wij garanderen u altijd een eindresultaat naar wens.

Een complete renovatie van uw toilet laten uitvoeren

U kunt door Van Son Installaties een complete toilet renovatie laten uitvoeren. Wilt u slechts een deel van de renovatie door ons laten uitvoeren en een ander deel zelf doen? Dan is dit natuurlijk ook goed bespreekbaar. Wij bieden u de service die u nodig heeft, waarbij wij volledig uit gaan van uw wensen en eisen. Uiteindelijk zorgen wij er zo voor dat u de komende jaren kunt genieten van een mooie toiletruimte die goed bij u past. U kunt niet alleen bij ons terecht voor een complete renovatie van uw toilet. Ook voor toiletverbouwingen bent u bij ons aan het juiste adres. Ons ervaren team van professionals staat voor u klaar.

Wij kunnen ook de toiletruimte verbouwen

Wilt u een compleet andere toiletruimte? Dan kunt u ook nadenken over een toiletverbouwing. Wij staan hierin zeker ook voor u klaar. Wij kunnen u diverse ideeën voor toiletverbouwingen voorleggen en de mogelijkheden vrijblijvend met u bespreken. Een verbouwing van de gehele toiletruimte vraagt om een grotere aanpak dan een alleen een wc renovatie. Daarom is het belangrijk om het project goed met u af te stemmen. Hierbij zorgen wij graag voor een ontwerp dat wordt aangepast op uw wensen en behoeften. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp, dan kan ons team aan de slag om het ontwerp om te zetten in realiteit. Uiteraard voorzien wij u ook altijd van een planning, zodat u precies weet hoe wij het project voor u uit gaan voeren en welke tijd dit precies in beslag zal gaan nemen.

De toiletruimte verbouwen of toch het toilet renoveren?

Veel mensen twijfelen nog tussen het toilet verbouwen of het toilet renoveren. Een toilet renovatie is in de meeste gevallen goedkoper. Bij het renoveren van een toiletruimte wordt de ruimte eigenlijk gewoon weer ‘up to date’ gemaakt. Wanneer het toilet erg verouderd is, dan kan dit een manier zijn om de toiletruimte beter te laten voldoen aan deze tijd. Wilt u echt totaal iets anders met de toiletruimte of wilt u wellicht de toiletruimte iets groter maken? Dan moeten we toch denken aan het toilet verbouwen. Dit is in de regel prijziger, maar het resultaat kan hierbij wel volledig worden aangepast aan uw verwachtingen. Natuurlijk kunnen wij u goed adviseren wanneer u twijfelt tussen het renoveren en het verbouwen van de toiletruimte.

Een offerte voor een renovatie of verbouwing van het toilet

Wilt u een toilet renovatie of -verbouwing laten uitvoeren door het ervaren team van Van Son Installaties? Dan kunt u natuurlijk een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Wij stellen deze graag voor u op, op basis van uw wensen en eisen. Wilt u eerst meer weten of wilt u advies over een verbouwing of renovatie van uw toilet? Neem dan contact met ons op.

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties