Werkgebied

Wij werken door heel Nederland
Contact

Ons werkgebied is door heel Nederland

Van Son Installaties is actief door heel Nederland. Ons werkgebied is daarmee zeer uitgebreid en wij kunnen u in iedere provincie van dienst zijn. Van regionale eenmanszaak zijn wij uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf dat door heel het land voor klanten klaar staat. Wij begonnen met onze vestiging in Tilburg. Hard werken leidde tot succes en dit succes leidde weer tot groei. Uiteindelijk openden wij een tweede vestiging in Utrecht. Dit filiaal is inmiddels verhuisd naar Vianen.

Vanuit de twee vestigingen van Van Son Installaties werken wij op de eerste plaats in beide regio’s. Zowel in Tilburg als in Utrecht/Vianen en omstreken hebben wij een mooie klantenkring opgebouwd. Wij zien dat deze klantenkring zich steeds verder door het hele land verspreidt. Onze ervaren CV monteurs en loodgieters reizen dan ook van provincie naar provincie om onze klanten een hoogwaardige service te bieden. Onze dienstverlening is dus door heel het land beschikbaar, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Van Son Installaties adviseert, ondersteunt en voert uit. Heeft u nog geen CV ketel met centrale verwarming, maar wilt u dit wel graag? Wij realiseren het voor u! Ervaart u problemen met uw waterleidingen of krijgt u onverhoopt te maken met een verstopping? Dan hebben wij de juiste loodgieters in huis die u snel van het probleem verlossen. Is uw toiletruimte of badkamer toe aan een opfrissertje? Wij kunnen toiletruimte- en badkamerrenovaties van A tot Z voor u uitvoeren, van Advies tot ‘Zo, dat is mooi geworden!’
Daar doen wij het voor!

Wij vinden het belangrijk dat wij iedere klant, waar ook in Nederland, volledig naar wens van dienst kunnen zijn. Wij bieden u dan ook altijd een advies op maat, volledig gebaseerd op uw wensen en eisen, uw specifieke situatie en uw beschikbare budget. Wij maken afspraken en komen deze na. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbare, vakkundige én vriendelijke dienstverlening door ons installatiebedrijf.

Wilt u op termijn werkzaamheden laten uitvoeren, zoals een toiletruimte- of badkamerrenovatie? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Zit u in de kou, heeft u lekkage of is er iets anders aan de hand en heeft u direct hulp nodig? Bel dan naar 06 – 33 109 600 en onze professional is al onderweg!

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 06-33 10 96 00.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf met intussen 2 vestigingen. Wij verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden en zijn actief door heel Nederland.

Onze vestigingen

Vestiging Vianen
Franciscushof 40
4133 BG Vianen

Vestiging Tilburg
Boekweitstraat 31
5025 KP Tilburg

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties