Werkgebied

Wij werken in een straal van 60 km rond Vianen
Contact

Ons werkgebied is regio Utrecht en Vianen

Van Son Installaties werkt vanuit een vestiging in Vianen. Tot de gemeente Vianen behoren meerdere plaatsen, zoals Zijderveld, Hagestein en Everdingen.

Met ons team werken wij binnen deze gemeente, maar zeker ook daarbuiten. Wij houden een breed werkgebied aan voor het uitvoeren van onze diensten. Hierbij willen wij ervoor zorgen dat wij al onze klanten binnen een korte tijd van dienst kunnen zijn met een hoogwaardige service. Wij moeten, indien nodig, snel ter plaatse kunnen zijn. Daarom houden wij een werkgebied aan van een straal van 60 kilometer rond Vianen.

Door de jaren heen hebben wij in Utrecht/Vianen en omstreken een mooie klantenkring opgebouwd. Dit hebben wij mede kunnen realiseren door korte wachttijden aan te houden. Dit is uitsluitend mogelijk wanneer wij ons werkgebied beperken tot de regio waarin wij ook gevestigd zijn. Wij zetten ons in voor onze klanten, op zo veel mogelijk manieren, en een snelle service hoort hier ook bij.

Onze ervaren CV monteurs en loodgieters rijden door de hele regio om onze klanten een hoogwaardige service te bieden. Onze dienstverlening in Vianen en regio is voor iedereen beschikbaar, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Van Son Installaties adviseert, ondersteunt en voert uit. Heeft u nog geen CV ketel met centrale verwarming, maar wilt u dit wel graag? Wij realiseren het voor u!

Ervaart u problemen met uw waterleidingen of krijgt u onverhoopt te maken met een verstopping? Dan hebben wij de juiste loodgieters in huis die u snel van het probleem verlossen. Is uw toiletruimte of badkamer toe aan een opfrissertje? Wij kunnen toiletruimte- en badkamerrenovaties van A tot Z voor u uitvoeren, van Advies tot ‘Zo, dat is mooi geworden!’
Daar doen wij het voor!

Wij vinden het belangrijk dat wij iedere klant volledig naar wens van dienst kunnen zijn. Wij bieden u dan ook altijd een advies op maat, volledig gebaseerd op uw wensen en eisen, uw specifieke situatie en uw beschikbare budget. Wij maken afspraken en komen deze na. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbare, vakkundige én vriendelijke dienstverlening door ons installatiebedrijf.

Wilt u op termijn werkzaamheden laten uitvoeren, zoals een toiletruimte- of badkamerrenovatie? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Zit u in de kou, heeft u lekkage of is er iets anders aan de hand en heeft u direct hulp nodig? Bel dan naar
030-2072508 en onze professional is al onderweg!

Snel een loodgieter of CV monteur nodig?

Bel direct 030 – 207 25 08.
24/7 bereikbaar.
Klik om te bellen!

Nieuw sanitair aanleggen of vervangen?

Is uw bestaande sanitair aan vervanging toe? Vraag een offerte aan!
Gratis offerte

CV-onderhoudscontract afsluiten?

Nooit meer omkijken naar uw CV-installatie met een onderhoudscontract.
Neem contact op

Wilt u meer weten over onze diensten?

Over ons

Van Son Installaties is van een familiebedrijf, dat is uitgegroeid tot een gerenommeerd installatiebedrijf. Wij zijn gevestigd in Vianen en verzorgen alle soort badkamer en -toilet installaties, CV-diensten en loodgieterswerkzaamheden.

Beoordelingen

Contact opnemen

Van Son Installaties