TOILET

Hangend, staand of een bidet

kwaliteit toilet

KIES EEN KWALITATIEF HOOGWAARDIG TOILET IN REGIO VIANEN (UTRECHT)

Een toilet wordt iedere dag -vaak door meerdere personen- gebruikt. Het is dus belangrijk dat het toilet stevig, comfortabel en eenvoudig schoon te maken is. Wij leveren en installeren uitsluitend toiletten van gerenommeerde merken, zodat een topkwaliteit gegarandeerd is. Of u nu op zoek bent naar een wandcloset, douchewc of fontein: voor de complete inrichting van uw toiletruimte bent u bij ons aan het juiste adres. In regio Vianen (Utrecht) installeren we graag uw volledige badkamer.

Kleine titel

WANDCLOSET

Zwevende toiletten zijn er in vele soorten en stijlen. Van strak en modern tot klassieke modellen, alles is mogelijk. Met een hangend toilet worden alle aansluitingen achter de muur weggewerkt en blijft de vloer vrij, wat zorgt voor een luxe en ruimtelijke uitstraling. Een ander voordeel is dat een wandcloset eenvoudig schoon te maken is. Wandclosets installeren doen we graag in regio Vianen (Utrecht).

Kleine titel

DOUCHEWC

Eén van de meest geavanceerde toiletten zijn douchewc’s. Dit toilet met spoelinrichting is een echt all-in-one toiletsysteem. Een ingebouwde douche reinigt u mild en grondig, zodat u zich na elk toiletbezoek weer schoon en fris voelt. Bovendien wordt u ook gedroogd met warme lucht waardoor toiletpapier niet meer nodig is! Sommige modellen hebben zelfs een luchtreinigingssyteem. Ook een douchewc in regio Utrecht, Vianen, Nieuwegein, IJsselstein en De Meern laten installeren? Neem contact op!

Kleine titel

FONTEINEN

Bent u naast een nieuwe wc op zoek naar een bijpassende fontein? Wij hebben kranen in diverse designs, kleuren en maten. Er is altijd wel een geschikte fontein die bij uw inrichting en smaak past. Fonteinen installeren doen we graag in Vianen (Utrecht) en omstreken.

Meer weten over toiletten of een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Meer weten?

Een offerte aanvragen of heeft u nog vragen? We horen graag van u via onderstaand formulier of onze contactgegevens.