TOILET

Een nieuw toilet kopen in Vianen – Utrecht

U kunt een nieuw toilet kopen in Vianen – Utrecht tijdens een bezoek aan de sfeervolle showroom van familiebedrijf Van Son Installaties. In onze showroom staan ervaren medewerkers klaar om u van een eerlijk en gedegen advies te voorzien. U kunt bij ons een nieuw toilet kopen ter vervanging van uw oude toilet, maar wij kunnen ook een compleet nieuw extra toilet voor u realiseren, bijvoorbeeld in de badkamer. Wij zijn dan ook uw ervaren toilet- en badkamerspecialist in de hele regio. U kunt bij ons alle benodigde sanitaire producten uitzoeken in de showroom en wij zorgen voor een professionele installatie bij u thuis.

Een nieuw toilet kopen dat bij de ruimte past

Het kan zijn dat uw huidige toilet verouderd is of gewoon niet meer aan uw wensen voldoet. Wilt u enkel het toilet laten vervangen? Dan doen wij dit graag voor u. Bij ons kunt u de meest uiteenlopende modellen toiletten kopen, van vooraanstaande merken die garant staan voor kwaliteit en duurzaamheid. Wilt u een staand toilet, een hangend toilet, een bidet of een douchetoilet? Bij ons kan het allemaal. Wilt u de hele toiletruimte een andere uitstraling geven? Dan kunnen wij uw toiletruimte verbouwen van vloer tot plafond, zodat u de komende jaren geniet van een mooie toiletruimte die weer helemaal aan uw huidige interieurwensen tegemoet komt.

Het toilet hoort aan uw wensen te voldoen

We hebben niet allemaal dezelfde wensen, en dat is natuurlijk ook maar goed. Eigenlijk staan we er niet zo bij stil, maar we besteden vrij veel tijd in de toiletruimte. Het is daarom belangrijk dat de hele ruimte, en vooral het toilet zelf, goed voldoet aan uw persoonlijke wensen. Houdt u van eenvoudig of mag het wel wat luxer zijn? Wilt u wellicht een toilet met ingebouwde douche voor een milde en grondige reiniging en droging met warme lucht? Gaat de voorkeur uit naar een alles-in-1 systeem of een model met luchtreinigingssysteem? Wij hebben echt alles voor u in huis en ontzorgen u van A tot Z, van uitzoeken in de showroom tot de professionele installatie bij u thuis.

Alles voor een mooi nieuw toilet kopen in Vianen – Utrecht

Bij Van Son Installaties kunt u echt alles kopen voor een mooi, nieuw toilet naar wens. Heeft u een ruimere toiletruimte en wilt u hier direct een mooie wastafel in laten installeren? Wij regelen het allemaal graag voor u. Bekijk al onze mogelijkheden op de website of kom eens (op afspraak) langs in onze showroom. Wilt u alles voor een nieuw toilet kopen, maar wilt u eerst meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren en adviseren u graag.

Meer weten?

Een offerte aanvragen of heeft u nog vragen? We horen graag van u via onderstaand formulier of onze contactgegevens.